02/ 981 27 79
skype

icq

Търсене
Търси

Начало За Нас ONLINE Резервации Договор за пътуване Фирмени документи Контакти
КАЛЕНДАР
Септември, 2018
Октомври, 2018
Ноември, 2018
Декември, 2018
Януари, 2019
Февруари, 2019
Март, 2019
Април, 2019
Май, 2019
Юни, 2019
Юли, 2019
Август, 2019
Нова година 2019 ранни записвания

Предколедни базари в Прага,Будапеща и Виена
Маршрут: СОФИЯ –Будапеща-ПРАГА – Виена -СОФИЯ
цена: 429 лв.

дата: 12.12.2018 г. - 17.12.2018 г.
5 Дни / 4 Нощувки
пътуване с Автобус

 • РЕЗЕРВАЦИЯ
 • ПРИНТИРАЙ

 •  « » 


  1 ден 12 декември 2018
  Отпътуване от София сутринта в 6.00ч. от централна Ж.П гара.Транзитно преминаване през Сърбия.Пристигане в Будапеща и настаняване в хотела. По желание разходка с кораб по р.Дунав с чаша шампанско и парче торта ( 15 евро при минимум 30 туристи )Нощувка в Будапеща в хотел 3*.

  2 ден 13 декември 2018
  Закуска.Панорамна обиколка на столицата на Р.Унгария с местен екскурзовод. Новосъздадената през 1873г. столица Будапеща, обединяваща трите града Обуда, Пеща и Буда - културно, политическо, интелектуално и търговско сърце на Унгария. Качвайки се на хълма Буда ще видите гъсто застроено с готически, барокови и ренесансови къщи плато, увенчано от великолепния кралски дворец, където е властвал крал Матиаш през XIVвек. Ще видите рибарския бастион - изумителна покрита тераса надвесена над Пеща и Дунав. Тук е и старинната църква на Матиаш с нейният характерен покрив от цветни керемиди. От хълма Буда се открива великолепна панорама към река Дунав с нейните 8 моста, като най-красивият и стар е Верижният мост. Най-впечатляващата сграда е неоготическият импозантен Парламент. Разхождайки се из Пеща ще видите Базиликата “Св.Ищван” - един от символите на Будапеща; Операта - неоренесансово съкровище от 19ти век.; унгарският Национален музей - строга класическа сграда; най-голямата Синагога в Европа. Ще се разходите на най-престижното място за пазаруване и разходка - улица Ваци. Най-големият булевард Андраши завършва на Площадът на героите с паметника на хилядолетието. Тук са статуите на великите владетели на Унгария. Тук са и музеите в изумителни сгради. Зад площада продължава градския парк със замъка Вайдахуниад, зоопарка, цирка, лунапарка. Към обяд отпътуване за Прага. Пристигане в Прага и настаняване в хотел.Нощувка в Прага в хотел 3*.

  3 ден 14 декември 2018
  Закуска.Туристическа обиколка на Прага с местен екскурзовод с разглеждане на Витлеемската капела,Кралския път, по който средновековните крале тръгвали за коронацията им в Пражкия замък, Тинската църква на Стария градски площад, Карловия мост и самия Пражки замък, двореца “Клам-Галас”, Домът на Черната Богородица, Къща-музей на Франц Кафка, Вацлавски площад, Общината, Барутната кула, Староградски площад, кулите-близнаци на църквата”Дева Мария пред Тин”, часовниковата кула на Старото кметство. комплекса Храдчани и Еврейския квартал, Ледебурската градина, Църквата Св.Миколаш, Двореца Кински, Паметника на Ян Хус, концертната зала Рудолфинум, Църквата Св.Иржи и др. Нощувка в Прага в хотел 3*.

  4 ден 15 декември 2018
  Закуска. Отпътуване за Виена, столицата на Австрия. Пристигане след обяд и панорамна обиколка на града с местен екскурзовод на български език. Разглеждат се: двореца “Белведере” ( отвън)-” -бароков комплекс, построен през 1721-1722 по поръчка на принц Евгений Савойски. ;Виенската опера; представителния булевард “Рингщрасе”; официалната резиденция на Хабсбургите – двореца Хофбург, парламента с фонтана на Атина Палада;Кметството в неоготически стил ; къщата на Хундертвасер ; най-стария увеселителен парк в Европа “Пратер”; центъра на ООН. Пешеходна разходка в стария център на града – площад “Мария Терезия” с паметника на великата императрица ; площад “Грабен” и статуята на чумата от 17 в. ; катедралата “Св. Стефан” с готическа фасада и бароков интериор; оживената улица “Кертнерщрасе” и др. Настаняване в хотела . Нощувка във Виена в хотел 3*.

  5 ден 16 декември 2018
  Закуска Напускане на хотела.Свободно време във Виена за посещение на музеите ; двореца Шьонбрун или прочутите Коледни базари за да изпиете часа греяно вино и да хапнете наденички. Отпътуване за България привечер.

  6 ден 17 декември 2018
  Пристигане в София рано сутринта.  В цената са включени :
  • транспортни разходи с автобус3*
  • 4 нощувки със закуски в х-ли 3* (1 в Будапеща , 2 в Прага , 1 във Виена .)
  • екскурзоводско обслужване
  • туристическата програма по маршрута
  • екскурзоводи на български език в Будапапеща, Прага и Виена
  • здравна застраховка в Уника Живот АД с лимит 2000 евро

  Допьлнително се заплащат:
  • панорамна разходка с корабче по Дунав в Будапеща-15 евро
  • входните такси на посещаваните обекти
  • здравната застраховка за лица над 65 год. има доплащане

  Уеб Дизайн: ПроСтудио